🇮🇹 CINEMA MADE IN ITALY: Mesterinstruktøren Ettore Scola har skrevet manus til ‘En boghandel i Paris’, men døde, inden han selv fik det omsat i film. Det har hans ven og instruktørkollega Sergio Castellito heldigvis gjort for ham – med sig selv i hovedrollen som Vincenzo, en ældre, lettere mistrøstig herre, som har dedikeret hele sit liv til den boghandel, han driver i Paris. Her residerer han med sin datter Albertine (Matilda De Angelis), som han har boet under tag med, lige siden hun kom ud for en voldsomt traumatisrende ulykke. En dag træder Yolande (Bérénice Bejo) ind i hans butik: En ung, smuk kvinde, der sprudler af liv, lyst og humor. Charmeret af hendes smittende energi, vækkes følelser hos Vincenzo, som han for længst troede hørte fortiden til. Se filmen fra den 4. august i bl.a. Grand Teatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: