🇮🇹 CINEMA MADE IN ITALY: Rosa mistede sin mor i en ung alder og har tilbragt det mest af sin barndom i en calabrisk landsby hos sin bedstemor og onkels familie. Nu er hun en voksen kvinde, som plages af ildevarslende drømme og syner. Kan det virkelig passe, at hendes mor tog sit eget liv? Jo mere Rosa tænker over fortiden, desto mere skeptisk bliver hun overfor den familie, hun nu er omgivet af – med alle dens usunde dynamikker, stoiske kvinder og aggressive mænd. Undervejs erfarer hun, at familien er involveret i den lokale mafia, ’Ndrangheta. Det på én gang rå og sanseløst smukke, calabriske landskab er det perfekte bagtæppe for Francesco Costabiles stærke værk ‘Una Femmina’ om en frygtløs kvinde, der nægter at lade sig tryne. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: