🇮🇹 CINEMA MADE IN ITALY: Den italienske giallo-maestro Dario Argento lader sig ikke trykke af alderen. Trods sine mere end 80 år kan han stadig få blodet til at fryse i årerne – og sprøjte fra ildestedte ofres halspulsårer. ’Dark Glasses’ udspiller sig i Rom, hvor en seriemorder har et særligt øje til prostituerede, som han myrder med sin cellostreng. En kollega til de myrdede jages af morderen og ender i et trafikuheld, som koster hende synet – og gør hende afhængig af andres hjælp. Hvilket ikke forhindrer hende i at sætte sig op imod morderen. Instruktørens datter, Asia Argento, er også at finde på rollelisten. Se filmen i aften kl. 21:15 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: