🇮🇹 CINEMA MADE IN ITALY: Nanni Moretti (sidst aktuel med ‘Min mor’) er tilbage med et raffineret patchwork af en historie, der udspiller i og omkring et lejlighedskompleks i Rom. Andréa (Alessandro Sperduti), som er søn af to velrenommerede advokater (spillet af Margherita Buy og Moretti selv), slår en fodgænger ihjel, da han prøver at undvige Monica (Alba Rohrwacher), som har veer og er desperat efter at få et lift til fødegangen. Andréas bil ender i stedet med at brage ind i Lucios (Riccardo Scamarcio) stue. Og også han har sit at slås med. Forlægget er israelske Eshkol Nevos roman ‘Tre etager’, men selvfølgelig har Moretti flyttet bogens handling – og det moralske, eksistentielle drama – fra Tel Aviv til hjembyen Rom. ‘Three Floors’ havde verdenspremiere sidste sommer I Cannes, hvor den var med i opløbet om Guldpalmerne. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: