🇮🇹CINEMA MADE IN ITALY: Den store familie Guerrasio og deres venner er samlet for at fejre deres ældste datters 18-ĂĄrs fødselsdag. Fødselaren og hendes 15-ĂĄrige lillesøster, Chiara, konkurrerer mod hinanden pĂĄ dansegulvet. Det er en sjov og festlig aften og den tætknyttede familie er i topform. Alt ændrer sig dog næste dag, hvor faren forsvinder sporløst. Chiara starter i smug sin egen eftersøgning. I takt med at hun kommer tættere pĂĄ sandheden om sin familie, bliver hun tvunget til at beslutte sig for hvilken slags fremtid, hun selv vil have. ‘Chiaras valg’ modtog Europa Cinemas Label ved Cannes-festivalen og er Jonas Carpignanos tredje film fra Gioia Tauro i Calabrien – efter migrant-dramaet ’Mediterranea’ og sigøjner-filmen ’A Ciambra’. Se filmen fra den 8. september i bl.a. Grand Teatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: