🌞 SOMMERBIO: Der er løbet meget vand i åen siden ’Kilden i Provence’, men Marcel Pagnols forfatterskab er ikke udtømt. Vi skriver 1905. Den unge Marcel og hans familie er flygtet fra Marseille for at tilbringe sommeren i deres hus på landet. Marcel og den lokale bondedreng Lili genoptager sidste års eventyr i naturen, men da de møder den aristokratiske Isabelle, udfordres venskabets hårfine balance, og Marcels første oprør med sin fars autoritet bliver også en realitet. Det bliver en ferie, hvor barndommens hidtidige uskyld trues af tilværelsens mange faldgruber – og det spirende voksenlivs mange hemmeligheder og løgne. Filmen er med i Filmporten. Se MIN SOMMER I PROVENCE i bl.a. @grandteatret fra den 14. juli. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: