🌞 SOMMERBIO: Mød Danica Curcic, der folder sig ud på kroatisk i en solbeskinnet perle om begær, glemte følelser og et faderopgør, der bobler op til den krystalblå havoverflade. I de varme, kroatiske nætter ulmer faderopgøret hos teenageren Julija. Hun vil – modsat sin kuede mor (Curcic) – ikke lade sig styre af faderens patriarkalske orden, og hen over en weekend udspilles en veritabel magtkamp i den lille familie, hvor tilstedeværelsen af en amerikansk rigmand kun gør ondt værre. Med Martin Scorcese som med-producent har Kusijanovic skabt en sylespids coming-of-age fortælling, der velfortjent vandt Camera D’or i Cannes. Se MURINA fra den 28. juli i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: