🍄 SOMMERBIO: Denne film tager dig med pĂĄ en rejse med mystiske ĂĄbenbaringer gennem magiske svampe og meditationer. I ‘Descending the Mountain’ skaber psykiater Franz Vollenweider og zenmester Vanja Palmers et banebrydende videnskabeligt eksperiment placeret pĂĄ det majestætiske Rigi-bjerg i Schweiz. Filmen viser, om og hvordan, nĂĄr de forenes, psilocybin og meditation kan udvide vores forstĂĄelse af bevidsthedens natur. Ved at efterlade de ikoniske billeder fra 60’erne bag sig, anvender ‘Descending the Mountain’ animation, lyd og A.I. til at skabe et nyt visuelt sprog for den transcendente oplevelse af enhed med naturen. Se filmen i @grandteatret den 7. juli kl. 21:15.

https://www.instagram.com/p/CfbIG7AMAis/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: