🇨🇳 SOMMERBIO: Zhang Yimous nyeste er en slags kinesisk ’Cinema Paradiso’. Filmen udspiller sig under kulturrevolutionen i Kina og følger en fange på flugt fra ’opdragelsesanstalten’. Hans mål er at se den film, som hans datter medvirker i. Men lige præcis denne filmrulle er blevet stjålet fra byens biograf af en langfingret pige, så hvis filmen atter skal vises, må misdæderen indfanges i en fart… Zhang Yimou har siden debuten med Guldbjørne-vinderen ’De røde marker’ (1988) levereret et imponerende antal hyldede film. Nu er han tilbage med en af sine bedste – en smittende hyldest til filmkunsten (og hvad den gør for os og med os). Se ET SEKUNDS LYKKE fra den 21. juli i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: