🆕 UGENS PREMIEREFILM: Den førhen lovende skuespillerinde Maja (Josephine Park) forelsker sig i Leah (Ellie Kendrick), en ung, jødisk kvinde fra London. Deres spirende kærlighed udfordres, da Leah får et mystisk anfald og parret flytter hjem til Leahs mor, Chana (Sofie Gråbøl), der bor i det jødiske kvarter Stamford Hill i London. Maja prøver at gøre et godt indtryk på sin nye svigermor, men Chana tager ikke ligefrem imod Maja med åbne arme. Maja begynder at bemærke flere mystiske ting i lejligheden, og Chana skjuler mere, end Maja havde forestillet sig. Men måske er det Leah, som gemmer på den mørkeste hemmelighed. Se filmen i bl.a. Grand Teatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: