🆕 UGENS PREMIEREFILM: Sams selvdestruktive opførsel har ført hans liv ind i en nedadgående spiral, som truer med at ende fatalt. Da han smides ud af kostskolen, hentes han hjem af sin far, der også har installeret Sams bedstemor Ruth (Charlotte Rampling i en glanspræstation) i huset. Hun har aldrig været vellidt i familien, men nu sidder hun dér, i kørestol endda, og kræver opmærksomhed og friske forsyninger af gin. Langsomt opdager Sam, at der er mere ved Ruth, end han havde forestillet sig, og trods generationskløften bliver Ruth og Sams tid sammen en mulighed for dem begge til at forstå sig selv på en ny og bedre måde. Se GRANDMOTHER i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: