🇫🇷 UGENS PREMIEREFILM: ’Farvel Hr. Haffmann’ udspiller sig i Paris i 1941. François Mercier (Gilles Lellouche) er en helt almindelig mand, som kun drømmer om at starte en familie med sin elskede Blanche. Til daglig arbejder han for den jødiske juveler Joseph Haffmann (Daniel Auteul), men forretningen – og deres indbyrdes forhold – mere end udfordres af den tyske besættelsesmagt, der tvinger Haffmann til at gå under jorden, mens Mercier kører butikken videre. ’Farvel Hr. Haffmann’ er instrueret af Fred Cavayé, som især er kendt for ’Alt for hende’ (Pour elle), og bygger på Jean-Philippe Daguerres stykke med samme titel. Se filmen fra torsdag den 11. august i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: