ūüĆč UGENS DOKUMENTARFILM: Katia og Maurice Krafft elskede to ting ‚Äď hinanden og vulkaner. I to √•rtier vandrede det dristige franske vulkanolog-par rundt p√• planeten og jagtede udbrud og dokumenterede deres opdagelser. I sidste ende mistede de livet i en vulkansk eksplosion i 1991 og efterlod en arv, der for berigede vores viden om den fysiske verden. Instrukt√łr Sara Dosa har skabt en poetisk hyldest til de frygtl√łse forskeres eventyrlyst, hentet fra Kraffts eget spektakul√¶re billed- og videoarkiv. ‚ÄėFire of Love‚Äô fort√¶ller en historie om skabelse og √łdel√¶ggelse, der f√łlger to modige opdagelsesrejsende, mens de begiver sig ud i det ukendte, alt sammen for k√¶rlighedens skyld. Se filmen fra tirsdag den 11. august i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: