🆕 UGENS STORFILM: ‘Udvandrerne’ er en storladen filmatisering af den svenske forfatter Vilhelm Mobergs populære bogklassiker ved samme navn. Historien starter i Sverige i 1800-tallet. Hjemme på gården i Småland oplever Kristina og Karl Oskar, hvordan livet tørrer ud. Fra vest, på den anden side af det store ocean, hører de historier om en ny verden – og muligheden for at starte på en frisk. Et håb tændes, og en skønne dag sker det: Kristina og Karl Oskar tager båden til USA. I hovedrollerne ses Gustaf Skarsgård og Lisa Carlehed (’De forbandede år’). Erik Poppe har tidligere instrueret ‘Utøya 22. juli’ og ‘Kongens valg’. Se filmen fra torsdag den 11. august i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: