🇹🇷 UGENS PREMIEREFILM: I Tyrkiets ældste zoologiske have, former en ensom direktør og en indadvendt kontorassistent et usandsynligt bånd, da de går sammen om at skjule sandheden om den forsvundne anatolske leopard for at stoppe privatiseringen af deres arbejdsplads. Det sætter i gang en række absurde reaktioner, som går ud over deres kontrol. I Tyrkiets grå og stille hovedstad, Ankara, lever leopardens spøgelse. Se ANATOLIAN LEOPARD i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: