🇫🇷 SNIGPREMIERE: Veteranen Jean-Jacques Annaud genskaber med stor effekt (og med stærke skuespillerpræstationer) hændelserne i Paris i påsken 2019, hvor brandalarmen lød i den ikoniske Notre-Dame-katedral. Ilden bredte sig hastigt, mens brandfolkene forsøgte at nå frem gennem vejarbejder, trafikpropper og tætpakkede gader, hvor panikslagne borgere spærrede vejen. Samtidig hæmmedes redningsaktionen af en række fejltagelser, misforståelser og uheld, som ledte til, at katedralen kun takket være held, overmenneskeligt mod og enestående selvopofrelse undgik at blive flammernes bytte. Snigpremiere onsdag den 24. august kl. 18:30 i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: