🆕 AKTUELLE FILM: Mina bor med sin datter i Teheran. Da de iranske myndigheder ud af det blå henvender sig for at fortælle hende, at hendes mand var uskyldig i den forbrydelse, han blev henrettet for året før, vendes der op og ned på hendes liv. Myndighederne tilbyder hende en halvhjertet undskyldning og en beskeden økonomisk kompensation, men det frister hende ikke. Mina ønsker fuld oprejsning for sin mand, og så er scenen ellers sat for (endnu) en mesterlig iranskfortælling om skyld, soning og jagten på retfærdighed – med visse tematiske (og kvalitative) overlap med sidste års Guldbjørnevinder fra Berlin, ’Der findes ingen ondskab’. Se BALLADEN OM DEN HVIDE KO i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: