Rima står på grænsen mellem barn og voksen, men hun vil ikke vokse op for hurtigt, siger hun. Og så vil hun ikke være kendt som pigen, der havde brug for hjælp. Men Rima er også infantil autist, og derfor har hun stadig brug for råd til nogle af de ting, de fleste andre sjældent tænker over, som at tage bussen hjem alene hjem fra skole. Alligevel insisterer hun på at leve så almindeligt som muligt i en verden, der ikke er skabt til dem, der ikke passer perfekt ind i den. Hun drømmer om at blive sanger eller frisør. Og rundt om sig har hun sine søskende og sin evigt støttende mor, der ved, at hun snart bliver nødt til at give slip på hende, og veninden Sara, der tropper op hver gang gryden er ved at brænde på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: