🇸🇾 SYRIAN DOC DAYS: Nogle bruger deres kunst til at skabe revolution, andre til at holde ud i eksil. I begge tilfælde giver de inspirerende svar på krigens kaos – og inspirerer vidt og bredt. Mød rapperen Abu Hajar og andre berømte eller kreative personligheder fra den syriske opstand, bl.a. en post-rock-musikeren Anas Maghrebi samt Bahila Hijazi og Lynn Mayya, der er medlemmer af det første kvindelige syriske rockband. Her er også breakdanceren Bboy Shadow, koreograf Medhat Aldaabal og billedkunstnerne Tammam Azzam, Omar Imam og Diala Brisly. Denne nye dokumentar, skabt af den prisvindende dokumentarist David Henry Gerson, reflekterer over kampen for fred, retfærdighed og ytringsfrihed. Den tilbyder også et humaniserende blik på, hvad det vil sige at være flygtning i verden lige nu. Se THE STORY WON’T DIE i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: