🆕 EFTERFØLGEREN TIL THE FATHER: Dramatikeren Florian Zeller, som i 2020 modtog en Oscar for ’The Father’, er tilbage med et nyt, stærkt familiedrama. ‘The Son’ handler om den succesrige advokat Peter (Hugh Jackman), hvis travle karriere-liv med kæresten Emma (Vanessa Kirby) og deres fælles barn bliver vendt på hovedet, da eks-hustruen Kate (Laura Dern) dukker op med deres teenagesøn, Nicholas. Anthony Hopkins, som vandt Oscar for ’The Father’, medvirker som Peters far, en isnende præstation. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: