🇯🇵 JAPANSK ANIME: Den japanske animationsfilm ‘Dragon Ball Super: Super Hero’ handler om Piccolo og hans tidligere elev Gohan, der begiver sig ud på en mission for at redde verden fra den famøse Red Ribbon Army. Filmens manuskript er skrevet af den populære mangategner Akira Toriyama, som er skaberen af Dragon Ball-universet og dets populære karakterer. ‘Dragon Ball Super: Super Hero’ er den anden film i ‘Dragon Ball Super’-serien, og kommer efter ‘Dragon Ball Super: Broly’ fra 2018. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: