🇳🇴 FILM & MUSIK: 90 km over polarcirklen indspillede Norges helt egen a-ha deres første samling af musik siden 2015’s Cast in Steel. “True North er et brev fra a-ha, fra polarcirklen, et digt fra det nordlige Norge,” siger Magne Furuholmen. Ledsaget af en film kombinerer den konceptuelle samling bandets visioner og talentet fra det norske orkester, Arctic Philharmonic, for at væve en fortælling, der viser vores kollektive forbindelse til miljøet. I tilbagevendende vignetter følger den multidimensionelle film denne fortællende bue gennem skuespillere, der portrætterer livet i Norden samt dokumenterer Magne, Morten og Paul, der optager musik over to dage i Bodø, Norge. Dette er en unik udgivelse fra a-ha, en multimedieoplevelse med en kraftfuld fortælling. Se filmen torsdag den 15. september kl. 21:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: