🆕 CANNES VINDER: Med ‘Triangle of Sadness’ gentog Ruben Östlund kunststykket fra ’The Square’ og hjemtog Guldpalmerne fra Cannes. Og atter med dansk islæt. Sidst gjorde han en stjerne af Claes Bang. Nu er turen kommet til Zlatko Burić, der sætter markant præg på begivenhedernes gang i en nådesløs satire over modeverdenen og alverdens jet-settere. En stor del af handlingen foregår på en luksus-yacht, hvor nogle sidder til højbords med kaptajnen (Woody Harrelson!), mens andre knækker sig i lårtykke stråler. I Cannes gungrede latterkaskaderne gennem salen, for Östlunds civilisationskritik præsenteres med maksimal brod og helt utøjlelig humor. Se filmen fra den 22. september i bl.a. Grand Teatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: