🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Myreflittige François Ozon (’Frantz’, ’Sommeren ’85’) ĂĄbnede Berlin-festivalen med dette veloplagte riff over (og hommage til) Rainer Werner Fassbinders ’Petra von Kants bitre tĂĄrer’ fra 1972. Denis MĂ©nochet  (der ligner Fassbinder til forveksling) spiller den opkørte filminstruktør Peter von Kant, der bliver sĂĄ forgabt i den unge Amir (Khalil Ben Gharbia), at han ikke kun caster ham i hovedrollen i sin nye film, men ogsĂĄ lader ham flytte ind hos sig. Peter lover Amir guld og grønne skove, men da succesen indfinder sig, forrĂĄder Amir sin velgører og efterlader ham alene med sine dæmoner. Hold ogsĂĄ øje med Isabelle Adjani og Hanna Schygulla, der optræder i saftige biroller. Se PETER VON KANT i aften kl. 19 i Grand Teatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: