🆕 UGENS PREMIEREFILM: ’Hvor flodkrebsene synger’ (efter Delia Owens’ bestseller med samme titel) fortæller om pigen Kya, der vokser op i 1950’erne i en hytte ude i en sumpskov i North Carolina. Hendes mor og fire søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også. Herefter er Kyas liv en ensom kamp for overlevelse, men da to unge fyre bliver grebet af hendes vilde skønhed, åbner hun sig for et nyt kapitel i livet – indtil den lokale skørtejæger bliver fundet død uden for byen, og hun straks bliver den hovedmistænkte. Filmen er med i Biografklub Danmark. Se filmen i bl.a. Grand Teatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: