🆕 UGENS PREMIEREFILM: ’Booksmart’-instruktøren Olivia Wildes stærkt imødesete psykologiske thriller trækker veksler på ’Pleasantville’, men er samtidig sin helt, helt egen – og langt mere sexet og nervepirrende. Harry Styles og Florence Pugh spiller et ægtepar, der flytter til en skræmmende perfekt by i den amerikanske ørken. Vi befinder et sted i de velfriserede 1950’ere, så kvinderne passer overvejende kødgryderne, mens mændene kører i toppolerede vintage-biler og arbejder på det det tophemmelige Victory-projekt – ledet af den karismatiske Frank (Chris Pine). Men så begynder den idylliske overflade at slå sprækker. Se DON’T WORRY DARLING fra i dag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: