🆕 UGENS PREMIEREFILM: Nancy Stokes (Emma Thompson) er pensioneret skolelærer og enke. Hun længes efter eventyr, menneskelig kontakt og noget sex. God sex! Hendes afdøde mand sørgede for et hjem, for familien og for et almindeligt godt liv, men god sex var aldrig på tjeklisten. Så nu opsøger hun eventyret i form af en sexarbejder ved navn Leo Grande (Daryl McCormack). De mødes i et anonymt hotelværelse, hvor Nancy overraskes, for Leo vil ikke kun akten, men også samtalen. Med sin nyvundne seksuelle selvsikkerhed begynder Nancy dog at slappe af, og henover tre intensive dates ændres dynamikken mellem dem, og maskerne begynder at falde. Se HELD OG LYKKE, LEO GRANDE i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: