🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: En postforsendelse dukker uanmeldt op foran Maias hus i Montreal. Den er kommet hele vejen fra Libanon, men Maia gemmer den hastigt væk. Ansporet af morens besynderlige reaktion, begynder datteren Alex i smug at gå på opdagelse i kassens indhold af notesbøger, fotografier og lydbånd fra morens ungdom i den krigshærgede Beirut vækkes pludselig til live. Instruktørduoen Joana Hadjithomas og Khalil Joreige beskæftiger sig på elegant vis med de måder, medier skriver historie på: Et fotografi viser ikke blot en fortidig hændelse, men bærer som et objekt også på sin egen politiske historie. Hvilke billeder, vil vi huske og hvilke vil blive glemt? ’Memory Box’ var udtaget til konkurrence på Berlin filmfestival i 2021. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: