🇰🇷 MADE IN KOREA: Nam Joo-hyuk vender tilbage til det store lærred for første gang i to år som en uskyldig ung mand, der bliver involveret i et mordkomplot i “Remember”, instrueret af Lee Il-hyung, bedst kendt for sin krimi-actionfilm fra 2016, “En voldelig anklager.”

En koreansk genindspilning af Atom Egoyans nazi-jægerfilm fra 2015 med samme titel, “Remember” kredser om Pil-joo (Lee Sung-min), en gammel mand med demens, der mistede sin familie under Japans kolonistyre i Korea (1910-45) ). Han går på jagt efter hævn over pro-japanske samarbejdspartnere, som han mener var ansvarlige for hans families død for 60 år siden.

Ude af stand til at køre sikkert på grund af hukommelsestab, beder Pil-joo In-kyu (Nam), en kontant mand i 20’erne, om at være hans chauffør i en uge uden at dele detaljer om hans hemmelige plan. Men In-kyu bliver uretmæssigt anklaget for mord og ender med at ledsage den gamle mand for at prøve at stoppe hans drab og bevise sin egen uskyld.

Nam, der gjorde sin første offentlige optræden i flere måneder efter en skolemobbeskandale, sagde, at han var tiltrukket af den ufortalte historie.

“Jeg kunne ikke fjerne øjnene fra manuskriptet, der skildrede en ganske almindelig ung mand, der ved et uheld bliver involveret i et mordkomplot,” sagde han.

Nam talte om vanskelighederne ved at filme biljagtscener, hvor han skulle optræde med en superbil. “Det var ubehageligt at køre i superbilen, fordi den var for lille til mig. Jeg var også bange for, at jeg kunne crashe med bilen,” sagde han.

Lee sagde, at han var nødt til at gennemgå fire timers makeup hver dag på sættet for at forvandle sig selv som en mand i 80’erne. “I starten tog det omkring fire timer, men senere vænnede specialeffekt-makeup-teamet sig til det, og det tog dem omkring to timer,” sagde han.

Det var en udfordring for den 53-årige skuespiller at påtage sig rollen som en meget ældre karakter. “Ikke kun den timelange makeup, men jeg var nødt til at bevare en skæv stilling, mens jeg skyder,” sagde han. “Min stuntdouble fortalte mig, at det var det sværeste projekt, de havde lavet. Som en gammel mand skal min karakter kæmpe med en langsom hastighed, men stadig vise sin styrke.”

Direktør Lee sagde, at han ønskede at fremhæve bromancen mellem mænd fra forskellige generationer. “På trods af deres aldersforskel som mand i 20’erne og mand i 80’erne, viser de stor kemi på skærmen,” sagde han.

Om hvad der adskiller “Remember” fra andre film, der handler om den japanske besættelse, forklarede Lee: “Pro-japanske samarbejdspartnere optræder normalt i periodefilm, men vores film foregår i nutiden.”

“Remember” har premiere i Korea den 26. oktober.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: