📷 BIOGRAF DOX: Grib dagen, grib timen og mød fire kvindelige fotografer, der nok har rigtigt mange kilometer i benene, men som fortsat leverer livsmod og nysgerrighed på et niveau, hvor alle kan (og bør!) lade sig inspirere. VERDEN ER USKARP præsenterer os for de fire kvindelige fotografer Else Tholstrup, Nanna Bisp Büchert, Marianne Engberg og Tove Kurtzweil – alle fulde af livsglæde, lidenskab og skabertrang – og en anekdote eller fem! Se filmen i de gode danske biografer fra torsdag den 29. september. (Snigpremiere i @grandteatret onsdag den 28. kl. 18:30). [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: