🆕 ANIMATIONSFILM: En dag vågner Kitty, fantasi-vennen, som Anne Frank dedikerede sin verdenskendte dagbog til, i Anne Franks hus i Amsterdam – i nutidens Holland. Kitty beslutter sig for at finde Anne Frank, for hun tror, hun stadig er i live, og det bliver en rejse i både tid og rum. Selvom den moderne verden umiddelbart skræmmer hende, holder sporene efter Anne Frank Kitty til ilden… ’Hvor er Anne Frank’ er en moderne nytolkning af Anne Franks dagbog. Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede Ari Folman, der senest gav os den ligeledes fantastisk smukt animerede ’Waltz with Bashir’. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: