🇫🇷 UGENS PREMIEREFILM: Martin Bourboulons film fortæller ikke kun historien om historiens mest berømmede, franske bygningsværk, men også om kvinden og lidenskaben, som inspirerede værkets skabelse. Efter at have afsluttet sit arbejde med Frihedsgudinden, befinder Gustave Eiffel (Romain Duris) sig på sin karrieres højdepunkt. Den franske regering vil have ham til at designe noget spektakulært til verdensudstillingen i Paris i 1889, men Eiffel har andre planer. Alt ændrer sig dog, da han møder Adrienne. Hun er en kvinde fra hans fortid, og deres genvakte, men forbudte lidenskab inspirerer ham til at ændre Paris’ skyline for altid. Se EIFFEL i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: