ūüáģūüáĻ Denne rundvisning i byen byder p√• mesterv√¶rker af Tiepolo, Canaletto, Rosalba Carriera og de intellektuelle, der forelskede sig i Venedig: fra Canova til Goethe, Byron til Walter Scott, ned til de store Hollywood-stjerner, der tiltr√¶kkes af dens unikke, √•rlige filmfestival. 1600 √•r efter sin legendariske grundl√¶ggelse er Venedig ved med at v√¶re unik: for sit bymilj√ł, lavet af sten, jord og vand, og for sin historie, der er tr√•dt ind i legendens rige. Men frem for alt er Venedig unik for sin identitet, som kombinerer kontrasterende DNA-planer: charmen ved dekadence og sp√¶ndingen ved at v√¶re p√• forkant. Kosmopolitisk fra begyndelsen har Venedig altid v√¶ret en by med kommerciel og kulturel udveksling med √ėsten og har, taget dets skr√łbelighed i betragtning, altid haft visioner og v√¶ret inspireret af fremtiden. Se filmen til matin√©forestillinger i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: