👸 UGENS PREMIEREFILM: Værdig, privilegeret, kontroversiel og ukuelig. Elizabeth II var den længst siddende monark i britisk historie. Hun regerede det britiske kongerige gennem utallige års samfundskriser og historiske begivenheder, og var alle år landets frontfigur overfor omverdenen: En dronning som alle havde en holdning til, men som få virkelig kendte. I Roger Michells (Instruktøren bag ‘Notting Hill’) legesyge film om Elizabeth dissekeres et næsten 100-årigt langt liv, der krydres med utallige historiske milepæle. Resultatet er et på én gang indsigtsfuldt og kærligt portræt af den ikoniske Dronning af Storbritannien. Se ELIZABETH i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: