🇬🇧 ➡️ 🇫🇷 FEEL GOOD FILM: Årets mest velturnerede feel good-film handler om rengøringsdamen Ada Harris, der forelsker sig hovedkulds i en udsøgt Dior kjole og beslutter at sætte alt ind på at købe den: Hun tager ekstraarbejde, sulter sig og kaster sig over hundevæddeløb for at finansiere sin drøm. Da hun endelig kan begive sig ud på sit eventyr til Paris, bliver det et vendepunkt, som ikke kun vil ændre hendes syn på sig selv og omgivelserne – også Dior-huset forandres for al tid. Lesley Manville (’The Crown’) mere end charmerer i hovedrollen, men den øvrige besætning, inklusive Jason Isaacs og Isabella Huppert, stråler også. Se MRS. HARRIS GOES TO PARIS i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: