⏰ MORGENBIO: Teenagedrengen Addi bor i Reykjavik sammen med sin lillesøster og synske mor. Efter en brutal hændelse inviterer han mobbeofferet Balli med i sin gruppe af voldelige outsiders. Gruppen får dagene til at gå med fest og grænsesøgende påfund. Samtidig begynder Addi at opleve besynderlige drømme og syner, som udløser en ulmende forandring i ham og hans forhold til de andre drenge. Da Ballis voldelige stedfar kommer ud af fængslet, sættes vennegruppens sammenhold på den ultimative prøve. Instruktøren af ’Heartstone’, Gudmundur Arnar Gudmundsson, har med ’Beautiful Beings’ skabt en ny smuk og stærk film om venskab og vejen ind i voksenlivet. Se filmen kl. 9:30 i de kommende dage med en gratis kop filterkaffe i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: