🇬🇧 FILM & MUSIK: Tidligere i år trodsede Liam Gallagher alle forventninger og vendte tilbage til Knebworth, omkring 26 år efter Oasis’ historiske 1996-shows. Han optrådte for 170,000 fans over to udsolgte nætter i et af de første store sceneshows efter pandemien, og dette års begivenhed faldt sammen med et tredje soloalbum, ‘C’mon You Know’, der opnåede Liams tredje førsteplads for en studieudgivelse i albumhitlisterne. ‘Knebworth 22’ er en ny dokumentarfilm i spillefilmslængde, der sporer Liam tilbage til stedet for hans tidligere bands afgørende præstationer, inklusive helt nye interviews, bag kulisserne og koncertoptagelser taget fra 20 kamerapositioner. Se filmen torsdag den 17. november i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: