🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Michel Hazanavicius’ åbningsfilm fra Cannes er en raffineret meta-film, der lægger ud med en blodtørstig zombie, der går i kødet på en skrigende kvinde. Scenen viser sig dog at være fra en film i filmen, for ’Coupez!’ skildrer i virkeligheden en filmoptagelse, hvor instruktørens (Romain Duris) største udfordring er det elendige skuespil. Men også her vendes historien på hovedet, for Michel Hazanavicius har op til flere esser i ærmet, og pludselig bliver filmholdet angrebet af ægte zombier. Husker man instruktørens gennembrudsfilm, ’The Artist’, så ved man, at han er garant for legesyge, humør og filmisk ekvilibrisme. Disse talenter udfolder han også her – tilført en hel del blodsudgydelse, men overvejende præsenteret med tungen i kinden, for ’Coupez!’ er først og fremmest et sjovt og lystigt kærlighedsbrev til selve filmkunsten. Se filmen i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: