🇩🇰 UGENS DANSKE PREMIEREFILM: ‘Ingen kender dagen’ handler om fem mennesker, der befinder sig hvert deres sted i landet – og i livet. I løbet af et enkelt døgn rammer de hver deres korsvej. En utro ægtemand, en læge i indre kamp med sin moral, en nygift højgravid kvinde, en identitetssøgende skoleelev og en 7-årig datter satser hver især det mest sårbare, vi har mellem hinanden – tilliden. Men tilliden er under angreb og konsekvenserne bliver både fatale, forbudte og pinagtigt morsomme. På rollelisten ses bl.a. Trine Dyrholm og Jakob Cedergren. Se filmen i bl.a. @grandteatret. (Snigpremiere tirsdag den 25. oktober kl. 18:30). [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: