🇬🇧 DRAMA-KOMEDIE: Drama-komedie af Stephen Frears og med manuskript af bl.a. Steve Coogan, som også medvirker i filmen. Filmen handler om det bemærkelsesværdige arkæologisk fund af kong Richard den lll’s jordiske rester begravet på en offentlig parkeringsplads. Sally Hawkins spiller hovedrollen som armatørhistorikeren Phillippa Langley. ‘The Lost King’ er den sande historie om, hvordan en ‘almindelig’ kvinde overvandt enhver forhindring for at spore Richard III’s sidste hvilested og give ham en hæderlig begravelse. Se filmen i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: