The Grateful Dead i Tivolis Koncertsal

Scroll down to content

🎸 FILM & MUSIK: I år er det 50 år siden Grateful Dead optrådte i Tivolis Koncertsal. Det sket helt præcist 17. april 1972 – og koncerten henregnes blandt bandets mest ikoniske. Nu er optagelserne kommet for en dag – inklusive lyd mixet fra de gamle, 16-spors analoge masterbånd. Filmen indeholder næsten halvanden times koncertoptagelser fra Tivoli med højdepunkter som ‘China Cat Sunflower’, ‘I Know You Rider’, ‘Big Railroad Blues’, ‘Truckin” og mange flere. Dertil bonus-materiale. Kun denne ene visning. Se THE GRATEFUL DEAD I TIVOLIS KONCERTSAL i aften kl. 19 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: