👩‍❤️‍👩 BIOGRAF DOX: Dagbøger, postkort og smalfilm fortæller historien om forbudt kærlighed mellem to kvinder, der fandt hinanden i en koncentrationslejr under Anden Verdenskrig og indledte et livslangt forhold. I gamle optagelser af overlevende fra lejrene, der sejler ind på havnen i Malmø, stirrer en kvinde skælmsk ind i kameraet. Hvem er hun, hvad tænker hun på? Kvinden hedder Nadine, og i Ravensbrück-lejren har hun indledt et forhold til Nelly, hvis barnebarn Sylvie i dag forsøger at samle brikkerne i det puslespil, som hendes bedstemors liv var – med afsæt i en kiste fuld af breve, billeder og Super-8-film, som Nelly har efterladt. Se NELLY & NADINE i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: