🛸 BIOGRAF DOX: Den 24. januar 2004 sĂĄ et hold af videnskabsmænd og ingeniører ved NASAs Jet Propulsion Laboratory spændt pĂĄ, mens Mars Exploration Rover Opportunity landede for en planlagt 90-dages mission. Kendt af gruppen som “Oppy”, repræsenterede robotten mange ĂĄrs opfindsomhed, teamwork og nysgerrighed. Da halvfems dage kom og gik, skete der en mærkelig ting pĂĄ overfladen af en planet millioner af miles væk: Oppy overgik enhver forventning og leverede sĂĄ meget mere. Med animation af Industrial Light & Magic og Angela Bassetts stemme kortlægger Good Night Oppy Oppys uforglemmelige rejse og et ubeskriveligt bĂĄnd, der blev dannet, da roveren søgte efter liv pĂĄ Mars. Se filmen i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: