🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Claire Denis’ prisvinder fra Berlin kunne også hedde ’Kærlighed på en knivsæg’, for det er hvad denne intense kærlighedshistorie handler om. Den midaldrende Sara (Juliette Binoche) lever et roligt, komfortabelt liv med partneren Jean (Vincent Lindon), men så forelsker hun sig hovedkulds i noget yngre mand, François (Grégoire Colin), som hun har været kæreste med for år tilbage. Det bliver ikke nemmere af at François er Jeans bedste ven. Og i tilgift har Jean også sine hemmeligheder at slås med. Filmen er skrevet i samarbejde med Christine Angot på baggrund af hendes roman ’Un tournanent de la vie’. Det er deres anden film sammen efter ’Luk solskinnet ind’, der også havde Juliette Binoche i hovedrollen. Snigpremiere i aften kl. 19 i @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: