🇪🇸 MĂ…NEDENS FILM: Ă…rets spanske Oscar-kandidat er ikke kun en varm fortælling fra et udfordret landsted, men ogsĂĄ et pĂĄ Ă©n gang personligt og ømt portræt af SolĂ©-familien fra AlcarrĂ s i Catalonien. Hver sommer samles de omkring ĂĄrets ferskenplukning, men denne sommer kan blive den sidste. Landejeren har nye planer for omrĂĄdet, og ferskentræerne skal vige pladsen for solcellepaneler. Det skaber splid i den ellers stærkt sammensvejsede familie. Og fremtidsudsigterne er dystre, for familiens skøde er aldrig underskrevet, men er gĂĄet i arv mundtligt – helt tilbage fra borgerkrigens tid. Filmen vandt Guldbjørnen i Berlin. NB: Til visningen pĂĄ Catalan Film Festival 6/11 vises filmen med engelske undertekster i @grandteatret. Se FERSKENLUNDEN I CATALONIEN i alle gode, danske biografer fra den 10. november. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: