Bardo – en falsk fortælling om en håndfuld sandheder

Scroll down to content

🇲🇽 OSCARKANDIDAT: ‘Bardo – en falsk fortælling om en håndfuld sandheder’ er en vitalistisk (lige dele Fellini og ‘Den store skønhed’, hvis vi skal aftvinges referencer!) film, der med stor billedrigdom og ovenud fantastisk fotograferet (skudt på 65mm af Darius Khondji) følger i hælene på en celeber journalist, der vender hjem til Mexico for at konfrontere sin fortid. Det er den anerkendte instruktør Alejandro González Iñárritu, som instruerer denne nostalgiske komedie. Han har tidligere stået bag anmelderroste film som ‘Babel’, ‘The Revenant’ og ikke mindst ‘Birdman’, der vandt en Oscar for Bedste Film i 2015. Filmen, der er Iñárritus første film i syv år, havde verdenspremiere i Venedig i september og er Mexicos Oscarkandidat. Se filmen fra torsdag i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: