đŸ‡©đŸ‡° UGENS DANSKE PREMIEREFILM: Familiedramaet ‘Krysantemum’ handler om Thyboen Anders, der i sin fritid driver ulovligt salg af fyrvĂŠrkeri. Anders har ikke talt med sin far i Ă„revis pĂ„ grund af en familietragedie, men da fĂždegĂ„rden skal reddes, tvinges familien til at genforenes. Igennem ulovlig transport og salg af livsfarligt fyrvĂŠrkeri fĂ„r Anders og hans far endelig muligheden for at finde ud af mĂžrket. ’Krysantemum’ er endnu en solid fra udkanten – i trĂ„den fra ’Klumpfisken’, ’Onkel’ og ’Resten af livet’ og bĂ„ret hjem af stĂŠrke prĂŠstationer fra Morten Hee Andersen (Margrete den FĂžrste), Henrik Birch (Bamse) og Karen-Lise Mynster (Lille Sommerfugl). Se filmen fra den 17. november i bl.a. @grandteatret. [DFI]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: