🆕 PREMIEREFILM: Timothée Chalamet og instruktør Luca Guadagnino brød gennem lydmuren med ’Call Me By Your Name’. Nu genoptager de samarbejdet med endnu en prægnant kærlighedshistorie – med kannibalistiske over-, under- og mellemtoner. ’Bones and All’ er nemlig ikke kun en historie om den første kærlighed mellem den attenårige Maren (Taylor Russell) og den rodløse Lee (Chalamet), men også fortællingen om to mennesker med en usædvanlig fælles last: Smagen for menneskekød. Filmen (efter Camille DeAngelis’ roman) vandt Sølvløven i Venedig (for bedste instruktør) og Marcello Mastroianni-prisen til bedste unge skuespiller (Taylor Russell). Se filmen fra den 24. november i bl.a. @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: