🆕 BIOGRAF DOX: Eva Vitija-Scheideggers besnærende dokumentar kaster nyt lys over Patricia Highsmiths liv og forfatterskab med afsæt i hendes dagbøger, notesbøger og intime overvejelser fra hendes elskere, venner og familie. ’Tom Ripleys talent’ og debuten ’Strangers on a Train’ er begge blevet filmatiseret (med stort held, endda), og det samme er den delvist selvbiografisk ‘Carol’, som tilbage i 1950’erne var den første lesbiske historie med en lykkelig slutning. ‘Carol’ blev oprindeligt udgivet under pseudonym, for Highsmith selv levede et dobbeltliv, hvor hun skjulte sine kærlighedsforhold for både familien og offentligheden. Se LOVING HIGHSMITH i bl.a. @grandteatret. [PR]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: