🇹🇷 SÆRFORESTILLING: Den seneste film fra et af de største talenter i ny, tyrkisk film, Emin Alper, er en tight, sveddryppende thriller, som fik verdenspremiere i Cannes-serien Un Certain Regard og hørte til festivalens mest velmodtagne film. Emin Alper tager os med til en fjern, anatolsk by, hvor en ung og dedikeret anklager netop er blevet udnævnt, da byens vandforsyning trues – og en politisk skandale vokser frem. Mens det langsomt blotlægges, hvordan byen korrumperes af sit patriarkalsk styre, bliver et kæmpe jordfaldshul en slags sindsbillede på hele det tyrkiske samfund. Alt sammen præsenteret i monumentalt smukke landskabsbilleder af filmfotograf Christos Karamanlis. Du får et glas anatolsk vin med i billetprisen. Vises kun i aften søndag den 20.11. kl. 18:30 i @grandteatret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: